VÅR HISTORIE

Mitt liv med riesenschnauzer begynte i 1986. Tjurrupyntens CAY (Rosapik Olympia/Tanekos Tramp)

En hund med utrolig mye motor. Det ble flere Seppala løp og mange turløp med han som lederhund. Vi var aktive i Norsk Schnauzer klubb i brukshund gruppa, som det het da.

Vi kjørte hundeambulanse hele vinteren og var et godt team. Vi deltok på flere bruksstevner sommeren igjennom.

Senere tok hans datter Frida opp arven og løp som lederhund i mange løp. Den gang man faktisk brukte riesen til trekkhund. Det samme enestående gemytt som faren.

Etterpå kom Bergsbakkens My Lord ( Barlands Attan og Bergsbakkens Minken) til verden, min uerstattelige staselig gutt. Ble BIS på sin første utstilling!! 17 mnd ble han BIR OG 4 BIG på internasjonal utstilling i Gøteborg!! Men det var redningshund han skulle bli. Han ble B-godkjent lavinehund. En fantastisk stødig og nervesterk hund.

Testet på Forsvarets hundeskole.

Han ble kalt Marco og mitt kennelnavn er oppkalt etter han.

Hans bror Bergsbakkens Diaz har flere gode kull etter seg..

Annie Get Your Gun, ble kjøpt på impuls

Desverre viste det seg at hun hadde Hd med grad C. Hun er også skuddredd. Annies største svakhet, er at hun elsker å ligge i senga - under dyna... til utpå formiddagen...)) Men når man er over 12 år og hørselen begynner å svikte, så er man bare takknemlig for hver dag man får sammen❤ 

Etter Annie har det kommet flere til vår kennel. Flotte hunder som jeg er veldig stolt og heldig over å eie.

 Farah Diba f: 09- 2018 💗.  Rabbens Lets Make Winston. IdealDale Fairytale. Leyla. Framarcos Best Of Blue. Framarcos Cule Kim. One & Only de Lordships..

 

  • Bergsbakkens My Lord (Marco)

  • Marco og Rabbens Sir Bastian

    Marco født august 1998
    Bastian født juni 1998

  • Marco

ANNIE. FARAH. BLUE